Sini Felipe

Olen Sini, 46-vuotias äiti ja työelämän edunvalvoja. Koulutukseltani olen sosionomi AMK ja tällä hetkellä myös ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon opiskelija. Syntyjäni olen Vihdin Nummelasta, josta muutin pois teini-ikäisenä. Päädyin kuitenkin takaisin lähelle juuriani pohjoisen Suomen kautta Kirkkonummelle.

Olen ehdolla eduskuntaan, sillä haluan olla mukana rakentamassa Suomea, jossa jokainen saa yhdenvertaiset palvelut, jossa jokaista arvostetaan ihmisenä ja jossa sydämen sivistys näkyy siinä, miten toisiamme kohtelemme. 3 lapsen äitinä haluan osaltani edistää yhteiskuntaa, jossa lapsemme ovat turvassa ja voivat rakentaa elämänsä tasavertaisista lähtökohdista.

Työn alla oleva ylemmän korkeakoulututkintoni aihe on ikäosaamisen kehittäminen ja johtaminen. Ikääntyvän väestön arvostus on sydämen asiani, kuten paloni työelämän kysymyksiin. Suomessakin väestö ikääntyy vauhdilla ja tämä vaikuttaa luonnollisesti huoltosuhteeseen. Samaan aikaan työelämän vaatimukset kasvavat ja ihmiset palavat loppuun nopeammin. Suomalaista työelämää on mielestäni kehitettävä siten, että työntekijöiden ikääntyminen ja jokaisen työssä jaksaminen huomioidaan – uskon sen johtavan myös tasapainoisempaan talouteen ja ihmisarvoiseen, reiluun työelämään.

Liity tukiryhmääni tätä kautta, niin saat postiani ajatuksista ja siitä missä tapahtuu. Olet tervetullut mukaan ja ihan tavalla, joka on sinulle sopiva.